***       Водещите новини за деня до 13.00 ч., 

...
   ***   
   Водещите новини за деня до 13.00 ч., 
Коментари Харесай

Водещите новини! Най-после мандат. „Промяната“ внасят сигнал в ДАНС „срещу мафията в БАБХ“


   ***   

   Водещите вести за деня до 13.00 ч.,   
   на 5 декември   

 

Според Кирил Петков случилото се на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево “ е една от аргументите да не сме в Шенген, а делото против лабораторията се саботира.

От „ Продължаваме промяната “ внасят сигнал в ДАНС. Според партията съответни чиновници от Агенцията за сигурност на храните пречат на делото на страната против частната лаборатория на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево “.

Припомняме ви, че тази история потегли от опита на страната да си върне фитосанитарния надзор на границата, който остарялото управление на Агенцията по храните даде  на частната компания " Евролаб ". 

***

***

Президентът Румен Радев връчи първия изследователски мандат за сформиране на държавно управление на претендента за министър председател Николай Габровски, посочен от най-голямата по бройка парламентарна група в 48-ото Народно заседание – тази на ГЕРБ-СДС.

***

„ Търсим смяна в политическия звук, ще търсим разговор с безусловно всички “.

***

***

Един човек е умрял при обстрел на Кривой рог. Това заяви губернаторът на Днепропетровска област Валентин Резниченко, представен от Руската работа на Би Би Си.

Градът е родното място на президента Зеленски. 

***

Вулканът Семеру в окръг Лумаджанг в провинция Източна Ява изхвърли дебели стълбове пепел на повече от 1500 метра височина в неделя. Селата и околните градове бяха покрити с падаща пепел, закривайки слънцето, само че не се оповестява за жертви, предава Associated Press.

***

Турция празнува през днешния ден 88-ата годишнина, откогато турските дами получават правото да гласоподават и да бъдат избирани на парламентарни избори, години преди редица европейски страни като Франция да дадат същото право на своите гражданки, оповестява турската телевизия ТРТ Хабер.

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР